Kako deluje stran PotujemPoceni.si in kako vam lahko pomagamo?

Za vas smo pripravili nekaj informacij kako deluje naša stran in kako lahko sami uredite rezervacijo letalskih kart, namestitev in drugih aktivnosti.

Za vas smo pripravili nekaj informacij kako deluje naša stran in kako lahko sami uredite rezervacijo letalskih kart, namestitev in drugih aktivnosti.

“Nismo turistična agencija in za vas ne moremo opraviti rezervacije. Vse rezervacije opravite sami s svojo kreditno kartico in direktno pri spletnih ponudnikih.”

Kako deluje vsaka naša objava za letalske karte?

Uredniška ekipa našega portala vsak dan po spletu išče informacije o ugodnih letalskih povezavah za različne destinacije širom sveta. Ko najdemo ugodno ceno za določeno destinacijo, spišemo objavo na naši spletni strani in jo delimo na naših socialnih medijih.

Če vam je ponudba všeč, samo sledite povezavam, ki so v objavi in sami opravite rezervacijo direktno pri letalski družbi ali OTA (Online Travel Agency) ponudnikih kot so GoToGate, Edreams, BudgetAir, TravelGenio, MyTrip, Bravofly in drugi. Naša ekipa se za iskanje letalskih kart najpogosteje zanaša na iskalnika Skyscanner in Momondo. Ogromno potujemo in do zdaj z vsemi rezervacijami preko teh iskalnikov še nismo imeli težav.

Pomembno je vedeti, da nismo turistična agencija in za vas ne moremo opraviti rezervacij. Smo informativni spletni blog, ki se močno usmerja v iskanje izredno ugodnih ponudb za potovanja v lastni režiji, neodvisno od agencij. Vse rezervacije opravite sami, s svojo kreditno kartico.

Kaj pa namestitev?

Podobno velja tudi za namestitve. Poiščemo ugodno ponudbo in jo ponavadi vključimo skupaj z letalskimi kartami. Na ta način predstavimo celoten paket (letalska karta + prenočitve) za destinacijo in navedemo skupno ceno, če opravite rezervacijo pri ponudbah, ki smo jih izbrskali.

Cene – POMEMBNO

Zavedati se je potrebno, da nismo edini, ki poročamo ugodnih ponudbah za potovanja v lastni režiji. Na svetovnem spletu je kar nekaj portalov, ki poročajo o enakih akcijah in cenah, slednje pa so vedno predmet razpoložljivosti in akcijah pri letalskih družbah. Danes so karte lahko še na voljo po tej ceni, ki jo navajamo, jutri morda več ne bodo zaradi nerazpoložljivosti. Pomembno je, da rezervacijo opravite čim prej, da si zagotovite ponudbo po teh ali podobnih cenah.